Meikki syksyllä talvella 2017 sekä 2018: uusin meikki villityksiä ja on-päässeiden on tyylikäs!

Meikki syksyllä talvella 2017 sekä 2018: uusin meikki villityksiä ja on-päässeiden on tyylikäs!Valmis keuliminen trendikäs make-up, joka tekee ravista syksy-talvi 2017 ja myös 2018? Alla on upouusi kosmetiikka ja meikit villityksiä ratkaiseva kauden! Musta supertähti, silmien pimeys, estää väri -, tieto -, valo -, huulten -, gootti -, naulat, teräs -, ja silmät nukke: voimme tiivistää villityksiä meikki seuraavista syksy-talvi. Dare on sanajärjestys. Ei puoli toimia, epäröimättä: hän vetää ulos nainen, joka on sinussa, ja myös pukeutunut värejä, jotka edustavat ihanteellinen sinulle. Oletko kaikki asetettu pelata meikkiä suuntauksia syksy/ talvi kuukautta sekä valita ulkoasua kauneus 2018? Eye make-up huulipuna, ja ylhäältä ylös emali-trendi, jossa on paljon värejä ja myös esiintymisiä alkuperäinen, katsotaanpa selvittää yhdessä, kaikki meikkiä suuntauksia seuraavan kauden ei saa hukata ulos! Kuitenkin ennen me oppia tämän videon, paremmin valmistautua ihon meikki varmasti kestää paljon kauemmin ja on varmasti merkittävä aamusta iltaan.

Kasvot meikki: ”no make-up” on taipumus päähenkilö syksy-talvi 2017 ja myös 2018

Älä misleaded nimen, ”ei kosmetiikkaa” make – up suuntaus syntyi jalkakäytäville New Yorkissa sekä Lontoossa on edelleen todellisuudessa temppu kehitetty paras iho ja voimakas. Täsmälleen miten se on valmis?

    1. Säätiö, me mieluummin kaavoja, vesi-pohjainen, että kysynnän rakenne vaikeatajuinen sekä ultra kirkas, voit edetä kärki punastua hänen posket ja ajatus kaiken säteilevä ilme korostettu valaistus helmiäisenä soveltaa poskipäät, sillan nenän, amorin jousi, sekä ennen kaikkea koko silmäluomen, kuten luomiväri, avata silmät.
    2. On todella paljon suunnittelijat tänä vuonna on todella keskittynyt muodostavat koko musta sen jälkeen, jos olet rakastaja smokey silmät, se on varmasti aikaa!
    3. Classic matta musta, tänään hän vuodattaa hieman sen luonne tumma päätyä posh. Täsmälleen miten? Kanssa luomiväri super tummennetut sekä valaisemana cascade glitter.

Kasvot meikki: "no make-up" on taipumus päähenkilö syksy-talvi 2017 ja myös 2018Vaihtoehtona? Musta maku, tribal, jossa päähenkilöitä ovat grafiikka näkökohtia, yhdistettynä koskettaa kupari ja hopea, todella upea vaikutus. Kaikki tämä on liikaa sinulle, että vaikka me rakastamme musta eivät halua liikaa korostaa? On footway Giorgio Armani, musta ilmaantui enemmän valoa ja jaunty mosting todennäköisesti maalata silmäluomen: pehmeä, mutta silti erittäin houkutteleva!

Värit ja myös silmä pimeyden johtava silmä kosmetiikka syksyllä/ talvella 2017 ja 2018!

Electric blue, keltainen, sininen ja myös oranssi: tämä syksy talvi kuukautta, silmä säveltää sinulla on hauskaa värit, ehkä innoittamana heidän niille luonteen, että tämä kesto, todellinen kaleidoskooppi sävyin valaistu ja elävä. Trendi on luoda jyrkässä Värit ja myös silmä pimeyden johtava silmä kosmetiikka syksyllä/ talvella 2017 ja 2018!ristiriidassa välillä pohja sekä paljain silmin ylenpalttinen, määritä yksi tai yhdistelmä eri sävyjä. Miten valita ne? Perustuu teidän mielentila ja jättää tilaa luovaa ajattelua. Minkäänlaista ideaa? Jos väritys koko silmäluomen näyttää olevan liikaa, riski 2 muita sävyjä, mutta vain pohjan ripset, kuten esimerkiksi aivohalvaus, oranssi alle ja ripaus hapan ympäristö-ystävällinen sisäreunaan. Huulet meikki tänä syksynä talvi kausi on puhtaasti tumma! Laita se laatikko sävyjä pehmeä, alasti ja myös selvää, on aika viettää avokätisesti huulipunista ja myös tumma, perinteinen syksyn sävyjä viininpunainen, munakoiso, viininpunainen, rypäleen puristemassaöljyn niin paljon kuin enemmän electro-pop-fuksia. Emme unohda jotain? Luonnollisesti! Iätön punainen – todellinen ”evergreen” – myös tässä 2018, vahvistaa välillä sävyjä, yksi kaikkein aistillinen sekä kultti sävyjä tummempi ja todellinen drama queen.

Kynnet 2018: metalli emalit ja myös tietoa 24-karaatin kultaa syksyllä, talvella kuukauden, todella trendikäs!

Kulta ja hopea menee pronssi: eroon ajaton punainen kynsilakka tänä syksynä/ talvena kausi, kynnet ovat kuluneet metallinen sävyjä maku tulevaisuudentutkija. Lisäksi Kynnet 2018: metalli emalit ja myös tietoa 24-karaatin kultaa syksyllä, talvella kuukauden, todella trendikäs!vuonna 2015, lasite metalli valinnut parempi, mutta myös tämän ajan voit lisätä uusia tuloksia, jotka tarjoavat perustavanlaatuinen alasti koskettaa sekä tiedot 24 karaatin kultaa. Samoin on hyvä yhdistelmä emali -, metalli-musta, ehkä hienostunut muunnelma arvostellaan tai kiertämällä kaksi väriä. Rakkaus luonnonmukaisten tuotteiden ja olet herkkä elementtejä ekologisen kestävyyden? Oman käsittää syksy talvi 2018, valitse eco-ystävällinen tuotteita, kuten nämä galleriassa!